zwemlessen

A-diploma in 20 lessen

 

Kinderen vanaf 4,5 jaar mogen starten met het A-diploma. Onze zwemtrainers leren kinderen zwemmen met behulp van een speciaal drijfpakje. Dit pakje ontvangen alle kinderen tijdens hun eerste zwemles samen met een shirtje dat ze onder het pakje dragen. In het pakje zijn speciale drijvers verwerkt zodat kinderen meteen blijven drijven. Naarmate de lessen vorderen worden de drijvers uit het pakje gehaald en moeten de kinderen meer en meer zelf zwemmen. Er is bewust gekozen voor deze methode. Wekelijks 2,5 uur zwemles gedurende 20 weken in kleine groepjes, zodat  een gedeelte van het zwembad ook open blijft voor de leden.

Tesqua Health & Sports Centre werkt met een diplomagarantie. Dat wil zeggen dat je een vast bedrag betaalt voor het diploma. “Wij zorgen ervoor dat de kinderen na 20 lessen af kunnen zwemmen”.

B-diploma in 10 lessen
Na het afzwemmen voor A kunnen de kids gelijk door met het B-diploma. Tijdens deze lessen leren de kinderen verder duiken en met zwaardere kleding aan zwemmen. Bovendien leren ze langer te zwemmen en verbeteren ze hun zwemslagen. Deze lessen duren één uur en na 10 lessen zwemmen ze af.

Deelname aan de zwemlessen is alleen mogelijk voor leden van Tesqua Health & Sports Centre. Wilt u meer informatie? Vul het contactformulier in of bel naar Tesqua. Wij zijn dagelijks te bereiken op nummer 0318-631090.